onsdag 23. juli 2014

Late sommerdager

Vi har fremdeles ledige valper for salg; en brun gutt og en sort jente. Tispen selges fortrinnsvis  i Bergensområdet men det er ikke et must.

Hvis en først skulle ha valper så har dette vært en flott sommer å ha de på med så blide værguder. Noen av valpene har nå bodd noen uker i sine nye hjem og noen luffer rundt her enda og venter på sine fremtidige hjem:-) De er blitt riktig flinke til å ikke ha uhell inne nå, så den daglig vaskejobben på hunderommet ser ut til å være over. Denne uken var de også vært og fått sin andre vaksine og ny helseattest, så nå trenger de ikke ny før om et års tid.

Ellers så er de daglig med på tur i skogen, jevnlige bilturer og treningsturer. Ingen hyling og spying i bilen lenger så kvalmen er nok over for gjengen nå.

Ellers er de veldig glad og trivelige når det kommer besøk. Å dra noen i håret og stå under trampolinen når noen hopper er visst favoritt aktiviteter.

Emma begynner å komme i form etter valpene, hun og Disel driver med egentrening i hagen virker det som og er gått riktig i barndommen.

Da det er lenge siden forrige blogg blir det mange bilder denne gangen:

Price-spot's Golden Compass

Price-spot's Golden Compass



Price-spot's Goldmember
Price-spot's Good Deeds

Price-spot's Google Me

Price-spot's Going Hollywood og Give Her the Moon

Price-spot's Good Deeds




Price-spot's Goldmember og Golden Compass


 Familielikhet...
 Valpene leker og knuffer dagen lang ute på plenen, men innlagte pauser i skyggen. Blir fornøyelige bilde serier av det:





 De voksne koser seg også, tidvis går de helt i barndommen og leker sammen som valpene:

Price-spot's East West






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar